Hvem er vi?

Vi er et team på to unge rådgivere og en jordmoder/sexolog. Vi har uddannet os inden for forskellige områder, så du kan få hjælp uanset hvilket problem, du har.

Vi møder dig i øjenhøjde, der hvor du er i dit liv lige nu. Teamet er uddannede - og har erfaring i - at arbejde med unge med forskellige problemer. Det betyder, at vi er trænede i at have samtaler med unge. Vi kan finde ud af, hvad dit problem er, og hvordan det kan løses.

Som ungerådgivere lytter vi og spørger ind til din problemstilling og forsøger at give råd og vejledning i forhold til den situation, som du står i.

 

Christina

Christina er Socialrådgiver og har i mange år arbejdet med børn, unge og familier. Hun er derfor vant til at snakke med børn og unge og hjælpe dem igennem svære tider i deres liv. Ligesom hun har arbejdet med forældre hvor hun har været med til at finde og pege på de vaskeligheder der kan være i en familie og har så kunne hjælpe dem videre i, at skabe det bedste liv for dem og børnene.

 

Tina 

Tina er Socialpædagog, og har flere års erfaring i arbejdet med børn, unge og forældre. Her har hun arbejdet med behandling af børn unge og forældre og givet dem råd og vejledet i håndtering af mange forskellige problemstillinger, som de kunne være udfordret af.   

 

Lise

Lise er Jordemoder og Sexolog og er vant til at rådgive unge om alt hvad der har med sex at gøre.
Samtidig tager hun sig af sexsygdomme, graviditetstest og oplægning af spiral/p-stav i samarbejde med vores læge.

Kontaktinfo

UngMod 24-7
Smedegade 13, 1.th.
7400 Herning
Tlf.: 51836598  
Send e-mail

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

Læs mere om sikker mail