Hvem er vi?

Vi er et team på fire ungerådgivere. Vi har uddannet os inden for forskellige områder, så du kan få hjælp uanset hvilket problem, du har.

Vi møder dig i øjenhøjde, der hvor du er i dit liv lige nu. Alle i teamet er uddannede - og har erfaring i - at arbejde med unge med forskellige problemer. Det betyder, at vi er trænede i at have samtaler med unge. Vi kan finde ud af, hvad dit problem er, og hvordan det kan løses.

Som ungerådgivere lytter vi og spørger ind til din problemstilling og forsøger at give råd og vejledning i forhold til den situation, som du står i.

Team UngMod 24-7

Lise J (venstre)

Lise er uddannet jordemoder og sexolog. Hun arbejder som jordemoder på fødegangen i Herning og har derudover erfaring fra privat praksis med at rådgive, undervise og vejlede i sex og kærlighed.

Lise B (midt for) 

Lise er uddannet psykolog. Hun har bl.a. tidligere arbejdet med unge, der kæmper med angst, spiseforstyrrelser og selvskade, herunder både individuelle samtaler og gruppeforløb. 

Morten (højre)

Morten er uddannet socialrådgiver. Han har tidligere arbejdet med børn og unge i en Børne- og Familieafdeling og som kontaktperson. 

Randi (barsel) 

Randi er uddannet psykolog. Hun har flere års erfaring med at arbejde med unge, som er ramt af angst og depression. Derudover har hun været ansat i psykiatrien.

Kontaktinfo

UngMod 24-7
Smedegade 13, 1.th.
7400 Herning
Tlf.: 51836598  
Send e-mail

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

Læs mere om sikker mail