Hvem er vi?

Vi er et team på to ungerådgivere. Vi har uddannet os inden for forskellige områder, så du kan få hjælp uanset hvilket problem, du har.

Vi møder dig i øjenhøjde, der hvor du er i dit liv lige nu. Teamet er uddannede - og har erfaring i - at arbejde med unge med forskellige problemer. Det betyder, at vi er trænede i at have samtaler med unge. Vi kan finde ud af, hvad dit problem er, og hvordan det kan løses.

Som ungerådgivere lytter vi og spørger ind til din problemstilling og forsøger at give råd og vejledning i forhold til den situation, som du står i.

 

Christina

Christina er uddannet socialrådgiver og har i mange år arbejdet med børn, unge og familier. Hun har såeldes stor erfaring med at snakke med børn og unge og hjælpe dem igennem svære tider i deres liv. Ligesom hun har arbejdet med forældre hvor hun har været med til at identificere problemstillingerne og guide dem i, at skabe det bedste liv for dem og deres børn.

 

Tina 

er uddannet socialpædagog, og har flere års erfaring i arbejdet med børn, unge og forældre. Her har hun arbejdet med behandling af børn unge og forældre og givet dem råd og vejledet i håndtering af en bred vifte af problemstillinger, som de kunne være udfordret af.   

Kontaktinfo

UngMod 24-7
Smedegade 13, 1.th.
7400 Herning
Tlf.: 51836598  
Send e-mail

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

Læs mere om sikker mail