Om UngMod 24-7

Er du mellem 12-25 år? Har du spørgsmål til det at være ung? Så kontakt UngMod 24-7 alle ugens dage.

UngMod 24-7 er en gratis og anonym rådgivning. Det betyder, at du ikke behøver at fortælle, hvem du er og hvor du bor. Som udgangspunkt vil vi dog gerne have et telefonnummer eller en mailadresse, som vi kan kontakte dig på, hvis vi skal ændre en aftale med videre.

Du kan få samtaler, råd og vejledning, der tager udgangspunkt i din situation og de udfordringer og problemstillinger, som du støder på i din hverdag.

Du kan få hjælp i UngMod 24-7, hvis du har problemer, oplever eller udsættes for noget der påvirker dig eller gør det svært for dig at komme igennem din hverdag.

Du kan også få rådgivning krop, lyst prævention etc., få gratis prævention og blive testet og behandlet for sexsygdomme, ligesom du kan blive testet for graviditet.

Ingen problemer er for små eller for store. Det vigtigste for os er at du har lyst til at komme her og har lyst til at få det bedre.

Finder vi ud af, at du har brug for anden hjælp, end det UngMod 24-7 kan tilbyde, hjælper vi dig med at skabe kontakt hertil. 


Du har flere muligheder for at komme i kontakt med os.

Kom på besøg - vi kalder det Drop in.

Vi bor på adresse Markedspladsen 4, 3 sal, 7400 Herning, og vi har åben hver onsdag fra klokken 14.00 - 16.00.

Ring eller sms til os.

Hvis ikke vi tager telefonen, lover vi at vende tilbage til dig.

Du kan også skrive til os her på siden.

Det er hurtigt, nemt og anonymt.

Til sidst kan du besøg os på Facebook.

Besøg UngMod 24-7 på Facebook.


Vi har tavshedspligt, og du har mulighed for at være anonym. Vi fortæller med andre ord ikke til nogen, at du taler med os, heller ikke dine forældre. Men vi har skærpet underretningspligt, hvis du er under 18 år. Det betyder, at vi som alle andre fagpersoner, der arbejder med børn og unge, har pligt til at underrette kommunen, hvis vi hører, at et barn eller en ung lever under forhold, der gør os bekymrede for den unges udvikling og trivsel. Vi gør dog aldrig noget uden, du ved det.

Læs mere om underretningspligt her. 

Erfaringen viser, at når unge har behov for hjælp, skal der sættes ind, mens de stadig er motiveret for hjælpen. Derfor får du kontakt til en ungerådgiver i løbet af 24 timer fra den 1. henvendelse. Det indebærer ikke nødvendigvis en løsning på den oplevede problemstilling, men der skal opnås kontakt med UngMod 24-7's ungerådgivere.


Kontaktinfo

UngMod 24-7
Markedspladsen 4, 3 sal.
7400 Herning
Tlf.: 51836598  
Send e-mail

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

Læs mere om sikker mail