Hvem er vi?

Vi er et team på 4 ungerådgivere - alle uddannet inden for forskellige områder, så vi kan hjælpe dig, uanset hvilket problem du har. Derudover har vi læger tilknyttet, som vi løbende kan sparre med og som kommer, når der skal ligges spiral eller p-stav.

Vi møder dig i øjenhøjde, der hvor du er i dit liv lige nu. Teamet er uddannede - og har erfaring i - at arbejde med unge med forskellige problemer. Det betyder, at vi er trænede i at have samtaler med unge. Vi kan finde ud af, hvad dit problem er, og hvordan det kan løses.

Som ungerådgivere lytter vi og spørger ind til din problemstilling og forsøger at give råd og vejledning i forhold til den situation, som du står i.

Christina

Christina er Socialrådgiver og har i mange år arbejdet med børn, unge og familier. Hun er derfor vant til at snakke med børn og unge og hjælpe dem igennem svære tider i deres liv. Ligesom hun har arbejdet med forældre hvor hun har været med til at finde og pege på de vaskeligheder der kan være i en familie og har så kunne hjælpe dem videre i, at skabe det bedste liv for dem og børnene.

Sofie

Sofie er psykolog og har gennem flere år arbejdet med at skabe trivsel og udvikling for børn og unge. Hun har derfor stor erfaring i at tale med børn, unge og de voksne omkring dem. Hun hjælper dem med at kortlægge de små skridt på vejen, mod at forstå og mestre udfordringerne i deres liv. Hun har indgående indblik i de problemstillinger mange unge oplever og er vant til at rådgive omkring dem.

Tina 

Tina er Socialpædagog og har arbejdet med børn, unge og familier i forskellige behandlingstilbud. Hun har en bred erfaring indenfor det socialpædagogiske felt, og Tina kender til mange af de udfordringer og problemer, som man kan stå i som ung. Hun er vant til, at rådgive unge med fokus på, at hjælpe unge med at navigere i eget liv og skabe forandring.

Malene

Malene er Jordemoder og Master i Sexologi og er vant til at rådgive unge om alt, hvad der har med sex, krop og lyst at gøre.
Samtidig tager hun sig af sexsygdomme, graviditetstest, præventionssamtaler og oplægning af spiral/p-stav i samarbejde med vores læge.

Kontaktinfo

UngMod 24-7
Markedspladsen 4, 3 sal.
7400 Herning
Tlf.: 51836598  
Send e-mail

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

Læs mere om sikker mail