Hvem er vi?

Vi møder dig i øjenhøjde, der hvor du er i dit liv lige nu. Teamet er uddannede - og har erfaring i - at arbejde med unge med forskellige problemer. Det betyder, at vi er trænede i at have samtaler med unge. Vi kan finde ud af, hvad dit problem er, og hvordan det kan løses.

Som ungerådgivere lytter vi og spørger ind til din problemstilling og forsøger at give råd og vejledning i forhold til den situation, som du står i.

Christina

Christina er Socialrådgiver og har i mange år arbejdet med børn, unge og familier. Hun er derfor vant til at snakke med børn og unge og hjælpe dem igennem svære tider i deres liv. Ligesom hun har arbejdet med forældre hvor hun har været med til at finde og pege på de vaskeligheder der kan være i en familie og har så kunne hjælpe dem videre i, at skabe det bedste liv for dem og børnene.

Sofie

Sofie er psykolog og har gennem flere år arbejdet med at skabe trivsel og udvikling for børn og unge. Hun har derfor stor erfaring i at tale med børn, unge og de voksne omkring dem. Hun hjælper dem med at kortlægge de små skridt på vejen, mod at forstå og mestre udfordringerne i deres liv. Hun har indgående indblik i de problemstillinger mange unge oplever og er vant til at rådgive omkring dem.

Liv

Liv er Jordemoder og har erfaring med fertilitetsbehandling, præventionsrådgivning, aborter, spiraloplægning- og fjernelse, graviditetsscanninger mv. Liv har en college uddannelse i sexologi og er endvidere i gang med en master i sexologi.

I UngMod skal Liv tage sig af test for sexsygdomme og graviditet, præventionssamtaler og oplægning af spiral/p-stav i samarbejde med vores læge, samt rådgivning af unge om alt, hvad der har med sex, krop og lyst at gøre.

Kontaktinfo

UngMod
Markedspladsen 4, 3 sal.
7400 Herning

Tlf.: 51836598
Send e-mail

Vi anbefaler brug af sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.